Wil jij...?

1 op 1 coaching - Diabetes

Ik kan jou helpen als jij:

 • Diabetes Type 1 hebt en stabielere bloedsuikers wil
 • Wil gaan begrijpen waarom je bloedsuikers alle kanten op vliegen
 • Merkt dat jouw diabetes je weerhoudt van een zorgeloos, fijn leven
 • Wil leren welke voeding je beter wel en niet kunt eten met diabetes
 • Eindelijk weer gevoeliger wil worden voor insuline

2 jaar lang vlogen mijn bloedsuikerwaardes alle kanten op. Door mijn suikerziekte kon ik niet het leven lijden zoals ik het eigenlijk wilde lijden. Dagelijks gingen mijn bloedsuikerspiegels van hoog naar laag en weer terug en zat ik in de ‘achtbaan’. Zowel fysiek als mentaal voelde ik me vreselijk. Ik was vaak moe, onzeker, had veel stress en zat niet lekker in mijn vel.

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik niet de hulp die ik nodig had bij mijn diabetes. Er werd mij niet geleerd hoe verschillende soorten voeding en beweging mijn bloedsuikerspiegels beïnvloedden. En al helemaal niet hoe ik mijn diabetesmanagement daar goed op kon afstemmen zodat mijn bloedsuikers netjes binnen de lijntjes bleven.

Inmiddels weet ik gelukkig beter. Ik ken mijn lijf door en door en met de juiste voeding en leefstijl zijn mijn bloedsuikers elke dag gemiddeld 80 – 95% in range. Ik voel me fit, heb lekker veel energie en ben niet de hele dag meer bezig in mijn hoofd met mijn diabetes.

En als ik het kan, kan jij het ook!

Mijn coachingstrajecten voor mensen met diabetes zijn online via Zoom. Meer weten? Klik hieronder.

Diabetes

Zij gingen jou voor...

'Ik ben geholpen door Noortje. Zij heeft mij heel veel inzichten gegeven wat betreft voeding en sport met diabetes type 1. Ik heb nu een veel stabielere bloedsuiker. Ook heeft zij mij goed geholpen met supplementen. Nog niet alles is ene gewoonte geworden maar het gaat steeds beter. Noortje bedankt dat je jouw kennis met mij wilde delen. Je bent een super prettig persoon die niet veroordeeld. Ik vind Noortje echt een aanrader!'
Zippy Gordeau
'Hele fijne coaching gehad bij Noortje. Samen met jou kijkt ze naar waar aanpassingen nodig zijn. Geen strakke voedingsschema’s en dingen die niet mogen, maar iedere keer kleine aanpassingen, waardoor het makkelijk vol te houden is! Mijn grootste doelen waren: me fitter voelen en mijn diabetes onder controle krijgen. Ik heb nu iedere dag een gemiddelde time in range van 80%! Dat we dit in drie maanden tijd samen bereikt hebben vind ik nog steeds onvoorstelbaar, maar het kan dus echt!'
Dominique Koers

"Ik heb nu iedere dag een time in range van 80%!"

~ Dominique Koers

Diabetes Type 1

Het is ontzettend fijn om samen te werken met lotgenoten, omdat we precies van elkaar weten hoe het is om dagelijks met deze ziekte te moeten leven. Je hoeft me niet uit te leggen hoe het voelt en hoe jouw diabetes je leven beïnvloedt. Ik heb zelf ook een heftige periode met enorm schommelende bloedsuikers gehad en begrijp je dus precies.

Tijdens de coachingstrajecten met mijn cliënten zie ik elke keer weer hoe kleine aanpassingen in voeding en leefstijl, direct een enorm positieve impact hebben op de bloedsuikers. Samen kijken we naar hoe we in kleine stapjes te werk kunnen gaan om jou snel weer wat beter te laten voelen.

Ook je diabetes onder controle krijgen?

Opbouw coachingstraject

Een coachingstraject met diabetes ziet er als volgt uit:

 • Eerste gesprek: opstellen plan van aanpak
  • D.m.v. uitgebreid intakeformulier & voedingsdagboek
  • Optioneel: Balance Test (meting van vetzuren d.m.v. vingerprik)
 • Advies op gebied van voeding, leefstijl, beweging en suppletie; natuurlijk aansluitend op jouw diabetes
 • Elke 2 weken een online check up
 • Tussentijds contact via WhatsApp
 • Toegang tot informatieve bestanden en video’s
 • Mogelijkheid: gepersonaliseerd trainingsschema

Een traject duurt minimaal 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je bij mij ook losse consulten boeken. 

Mijn kwaliteiten?

Ben jij klaar voor verandering?

Ben je benieuwd geworden naar hoe ik jou zou kunnen helpen jouw diabetes en bloedsuikers weer onder controle te krijgen?

Ik begin altijd met een gratis kennismakingsgesprek, zodat we elkaar even leren kennen en kunnen kijken of er een klik is.

Heb je een vraag of wil je een los consult boeken? Neem dan contact op via mijn contactformulier.

Tot snel!