Wil jij...?

1 op 1 coaching - Energie

Ik kan jou helpen als jij:

 • Vermoeidheidsklachten hebt en hier eindelijk vanaf wil
 • Wil leren hoe energie eigenlijk werkt in jouw lichaam
 • Meer wil weten over welke voeding nou wel en niet energie geeft
 • Het niet wil accepteren om altijd maar extreem moe te zijn
 • ’s Ochtends uitgerust je bed uit wil stappen
 • De oorzaak van je vermoeidheidsklachten aan wil pakken

 

Dagelijks spreek ik mensen die kampen met het hebben van weinig energie. Vermoeidheidsklachten komen vaker voor dan ooit. En natuurlijk, iedereen kan een keer moe zijn en wat minder fit zijn. Maar als je elke ochtend moeite hebt om je bed uit te komen en overdag steeds dipjes of eetbuien hebt, gaat er iets in je lichaam niet goed!

En dan is het belangrijk om deze klachten bij de oorzaak aan te pakken. Waarschijnlijk geef je je lichaam niet de juiste energie met je voedingspatroon, of verbruik je te veel energie voor bepaalde processen.

En dat kan anders! Ik kan jou leren hoe energie werkt in jouw lichaam en hoe je dus de oorzaak van de vermoeidheidsklachten kan aanpakken d.m.v. voeding en leefstijl.

Mijn coachingstrajecten zijn online via Zoom. Meer weten? Klik hieronder.

Zij gingen jou voor...

'Coaching gehad van Noortje. Ermee begonnen omdat ik af wilde vallen en dat niet lukte. Door Noortje ander eetpatroon gekregen en na een paar weken voelde ik mij veel energieker, fitter en lekkerder in m'n vel zitten. Haar tips en trucs hebben mij geholpen en krijg ik nu energie van eten i.p.v. dat het me lusteloos maakt.'
Tocelle Jansen
'Noortje heeft tips gegeven om meer energie te gaan ervaren. Ik heb een aantal dingen in de praktijk toegepast en merk sinds het begin al verschil. Ik voel me veel energieker en merk dat ik de hele dag die 100% kan geven.'
Thijn Schipper

Vermoeidheidsklachten

Ik vind het enorm jammer om te zien dat veel mensen zich dagelijks niet fit en energiek genoeg voelen om alles uit het leven te halen. Misschien herken je het wel; je wil zo veel doen, maar je hebt er simpelweg de energie niet voor en moet keuzes maken.

Vermoeidheidsklachten zijn niet nodig. Wanneer je jouw lichaam leert begrijpen en gaat ondersteunen, zul je al snel meer energie gaan ervaren. Hierbij kunnen we op verschillende niveaus aan de slag gaan; voeding, beweging, slaap, stress, vertering en hormonale gezondheid

Vaak zie ik bij cliënten een sneeuwbaleffect ontstaan: we veranderen één ding, ze ervaren gelijk meer energie en met deze nieuwe energie gaan ze ook aan de slag met de volgende stappen. 

Ook aan de slag met jouw vermoeidheidsklachten?

"Ik krijg nu energie van eten i.p.v. dat het me lusteloos maakt."

~ Tocelle Jansen

Opbouw coachingstraject

Een coachingstraject voor het verminderen van vermoeidheidsklachten ziet er als volgt uit:

 • Eerste gesprek: opstellen plan van aanpak
  • D.m.v. uitgebreid intakeformulier & voedingsdagboek
  • Optioneel: Balance Test (meting van vetzuren d.m.v. vingerprik)
 • Advies op gebied van voeding, leefstijl, beweging en suppletie
 • Elke 2 weken een online check up
 • Tussentijds contact via WhatsApp
 • Toegang tot informatieve bestanden en video’s
 • Mogelijkheid: gepersonaliseerd trainingsschema

Een traject duurt minimaal 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je bij mij ook losse consulten boeken.

Mijn kwaliteiten?

Ben jij klaar voor verandering?

Ben je benieuwd geworden naar hoe ik jou zou kunnen helpen?

Ik begin altijd met een gratis online kennismakingsgesprek, zodat we elkaar even leren kennen en kunnen kijken of er een klik is. 

Heb je een vraag of wil je een los consult boeken? Neem dan contact op via mijn contactformulier.

Tot snel!