Online cursussen

Naast mijn eigen bedrijf, werk ik samen met mijn nicht Michelle, vriend Daan en broer Thijmen ook voor EduVital. We zijn samen bezig om een online platform op te zetten waar we cursussen kunnen gaan aanbieden, op allerlei verschillende gebieden van gezondheid. Hierdoor bereiken we sneller een grotere groep, en wordt het werken aan gezondheid voor meer mensen toegankelijk.

Samen op een missie...

Welvaartsziektes nemen alleen maar toe in de wereld. Genoeg is genoeg. De leefstijl van de mens is van grote invloed op de ontwikkeling van ziektes. Het is tijd dat wij gezondheid gaan waarderen voordat we ziek worden.

Maar hoe doe je dat? Daar komt EduVital om de hoek kijken. Onze missie is jou de handvatten bieden om zelfstandig aan jouw gezondheid te werken of te handhaven door terug te gaan naar de basis. Niet alleen informatie inwinnen, maar echt actie ondernemen. We gaan samen het tij keren.

De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben. EduVital wil de mens in contact brengen met zijn oorsprong. In het leven kan eenvoud en vitaliteit samengaan, zolang je maar weet hoe het lichaam werkt en wat het nodig heeft.

Fysieke en mentale klachten zijn een manier van jouw lichaam om met jou te communiceren. Leer ernaar luisteren en jij kan echt samenwerken met jouw lijf.

Want als jij jouw lichaam ondersteunt, ondersteunt het jou écht weer terug!