Lezingen

Naast 1 op 1 trajecten vind ik het ook enorm leuk om voor een groep te staan en over gezondheid te praten. Zo organiseer ik zelf lezingen en online webinars, maar ben ik ook beschikbaar om dit op aanvraag te doen voor groepen mensen.

Vaak zijn mensen enorm geïnteresseerd in alle theorie en kennis over gezondheid, maar is het toepassen in de praktijk een stuk moeilijker. Ik vind het zonde om alleen maar kennis mee te geven zonder dat mensen daar vervolgens ook zelf de resultaten van kunnen ervaren.

Daarom voorzie ik mijn deelnemers niet alleen van informatie maar geef ik ze ook gelijk praktische tips en tricks mee. Ik leer ze welke eerste kleine stappen ze thuis kunnen zetten om te werken naar een betere gezondheid.

Geen ingewikkelde, moeilijke dingen maar juist kleine en simpele veranderingen, die iedereen kan. Het heeft geen zin om gelijk van 0 naar 100 te gaan.

Kleine stappen leiden tot veel groter resultaat!

Zie hieronder welke verschillende lezingen ik aanbied.

Boost Your Energy

Wat kun je doen met voeding en leefstijl om meer energie te ervaren? De volgende onderwerpen worden besproken; bioritme, ochtend- en avondroutine, slaap, stress en voeding.

Diabetes Type 1

Tijdens deze lezing deel ik mijn top 10 tips voor stabielere bloedsuikers. Denk aan onderwerpen als voeding, beweging, diabetesmanagement, stress, hormonen en insulinegevoeligheid.

Een lezing bijwonen?

De eerstvolgende lezing(en) die gepland is/zijn:

Boost Your Energy

  • Woensdag 1 mei | 19.30u – 20:45u
  • Basic Fit Enschede | J J van Deinselaan 10
  • Kosten: 14,99 euro per persoon

Dit zeiden vorige deelnemers...

'Ik vond de masterclass enorm leerzaam en heb veel geleerd! Ik heb een aantal dingen in de praktijk toegepast en merk sinds het begin al verschil. Ik voel me veel energieker en merk dat ik de hele dag die 100% kan geven.'
Thijn Schippers
'Deze lezing is een absolute aanrader. Noortje neemt je mee op verschillende gebieden om je zowel fysiek als mentaal een boost te geven. Er worden praktische tips gegeven die direct uitvoerbaar zijn!'
Pelle Penning
'Noortje is een enorm inspirerend persoon. Tijdens haar lezing kwamen alle aspecten aan bod die belangrijk zijn voor een energieke leefstijl. De duidelijke uitleg geeft gelijk handvatten om zelf aan de slag te gaan.'
Mariska Wubbels

Ben jij klaar voor verandering?

Ben je benieuwd geworden naar hoe ik jou zou kunnen helpen?

Ik begin altijd met een gratis kennismakingsgesprek, zodat we elkaar even leren kennen en kunnen kijken of er een klik is. Dit kan zowel fysiek als online.

Tot snel!

50%
Je bent er bijna!

Super tof dat je je wil opgeven voor Boost Your Energy!

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor verdere informatie.

Tot snel!